I dedicate this blog to my darling daughter, Nurfatihah Humairah bt Muhammad Rahmat, who has passed away on 25 July 2011, without having the chance of seeing her parents. May Allah bless her soul..
Pages
▼
Friday, December 30, 2011
Last Tempahan, Goodbye 2011...Hello 2012
Rasanya dah takde tempahan lagi untuk tahun 2011 ni. Mungkin tahun depan baru testing resepi baru, lepas habis pantang. Buat masa ni, layan jelah gambar-gambar tempahan terakhir untuk penghujung tahun ni ek :P
salam kak.. tq for the compliments ^_^ seronok + berdebar2 masa nk buatnya, takut tak jadi. hehe.. alhamdulillah, satu lg obstacle sy dh atasi..tahun dpn boleh mencabar dr dgn obstacle lain pula ;)
selamat tahun baru juga kak.. semoga tahun baru 2012 memberi kenangan manis dan dilapangkan rezeki buat akak sekeluarga :D
@Eryati: cepatkan dia deco? sama2, saje kongsi2 dgn geng lain ;)
@Mayangsayang: sama2 :) kalau berlubang2 fresh cream tu terlebih pukul. biasa guna jenama apa? sbb ada kawan bgtahu, Rich's kotak biru tu kena tambah cecair baru dia pukul elok. kalau tak letak nnt dia berketul2. kalau jenama lain terlebih pukul, tambah lg fc dari dlm kotak tu pastu gaul sampai la dia nmpk lbh lembut.
salam Zack..
ReplyDeleteSelamat tahun baru juga dari akak
Semoga tahun yang mendatang ni lebih ceria dan di murahkan lagi rezeki
Cantik sungguh kek tu.. pandai zack deco tak berkelip mata akak memandang
terima kasih juga sertakan video cara2 nak membuatnya..
Selamat Tahun Baru Zack
ReplyDeleteBlog Zack semakin canggih dan klass
Tahniah
@kak Azlita:
ReplyDeletesalam kak.. tq for the compliments ^_^ seronok + berdebar2 masa nk buatnya, takut tak jadi. hehe.. alhamdulillah, satu lg obstacle sy dh atasi..tahun dpn boleh mencabar dr dgn obstacle lain pula ;)
selamat tahun baru juga kak.. semoga tahun baru 2012 memberi kenangan manis dan dilapangkan rezeki buat akak sekeluarga :D
@cikgu Mat Som:
ReplyDeleteselamat tahun baru buat cikgu jg ^_^
terima kasih cikgu, sy cuba buat yg terbaik dan tingkatkan lg usaha utk tahun2 hadapan :D
assalamualaikum zack
ReplyDeletesuke sangat blog awak. nampak keikhlasan resepi2 yang awak paparkan. tahniah
muga2 tahun 2012 nanti, bnyk lagi la kita boleh kongsi ye
waalaikumsalam kak Marshita..
ReplyDeleteterima kasih kak, insyaAllah tahun 2012 ni saya cuba kongsikan lagi resepi2 baru.. :) tq for stopping by ;)
wah cepatnya dia buat..tq dgn perkongsian ilmu ni ka
ReplyDeleteZACK, TIMA KASIH UTK VIDEO TU... TP SAYA NAK TANYA KALAU PAKAI FRESH CREAM .. KENAPA EKK FRESH CREAM SAYA CAM BERLUBANG2 KALAU SAYA SAPU PADA KEK? ADAKAH SAYA TERLEBIH PUKUL EKK ZACK...
ReplyDelete@Eryati: cepatkan dia deco? sama2, saje kongsi2 dgn geng lain ;)
ReplyDelete@Mayangsayang: sama2 :) kalau berlubang2 fresh cream tu terlebih pukul. biasa guna jenama apa? sbb ada kawan bgtahu, Rich's kotak biru tu kena tambah cecair baru dia pukul elok. kalau tak letak nnt dia berketul2. kalau jenama lain terlebih pukul, tambah lg fc dari dlm kotak tu pastu gaul sampai la dia nmpk lbh lembut.