Friday, May 22, 2015

Belanja Gambar Cheesetart Polkadot, Cheesetart Buah-buahan dan Peach Custard Tart

Salam Jumaat,

Tak tahu nak update apa, jadi belanja gambar tart yang larat dibuat dalam beberapa hari ni. Sesungguhnya makcik memang tak rajin nak meng'apam' polkadot, jadi makcik buatkan bentuk lain guna tart sahaja (tu pun shellnya beli dengan kawan, haha). Maka bila kerajinan mula sedikit tertimbul dan idea mula teroverflow, jari jemari ini geram mempraktikkan segala teori yang ada.

Layan aja dong~

This is not an Apam Polkadot. This is Cheesetart Polkadot
This is not Tart Nenas Buah-buahan. This is Cheesetart Buah-buahan. Bahahaha.. Ni kerja paling syiok mengetest idea
Ni macam biasalah, Peach Custart Tart. Resepi amik kat sini.

Dah lama post kat FB, manatau kalau kongsi kat blog ada sesape rajin nak buat kenduri kendara guna idea diatas (pinjam idea je tau, bukan gambar :P bahaha..)

No comments: