Sunday, October 12, 2014

Aku.Zack Cakery

Assalamualaikum,

Lama tak update blog. Sekadar nak beritahu makcik masih sihat walafiat di sini. Baru buka page baru kat Facebook, namanya Aku.Zack Cakery. Kalau rajin singgah la sekali skala, manatau saja nak intai kek-kek kat sana nak dapatkan idea.

OK nak sambung membaking. Mood dah beberapa minggu ke laut dah ni. Terasa macam nak "rehat" dari membuat kek. Haha..

Selamat malam~

5 comments:

Suriya Majid said...

salam kenal, sometimes memang kita kena take a break...to jump higher after that..kek kamo sangat chantek

welovesusuibu.blogspot.com/2014/10/3-fakta-menarik-tentang-saya-ya-saya.html

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

Ania said...

salam kenal Zack! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Kayu Manis said...

Assalamualaikum
lmanya zack tk muncul kt alam maya

mesti bisnes kencangkan...

baby boy tu msti dh besar

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)