Saturday, August 11, 2012

Selamat Hari Raya [In Advance]

5

Beberapa minggu sejak awal puasa agak kebizian sikit sampai bertambah jarang nak update blog. Huhuhu.. Sejak dua menjak ni terasa macam takde masa sangat nak bereksperimen di dapur, mungkin lepas puasa ni nak rehat dari ambil tempahan beberapa bulan untuk buat benda lain (contoh: belajar menjahit :p hehehe..) Jangan tak tahu, ai ada hobi baru u ;p

Apapun ku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya (in advance) dahulu dan maaf zahir & batin kepada semua kaum muslim dan muslimat. Yela, kot-kot tak sempat nak berjumpa lagi di alam maya ni..kita pun tak tahu kan? Sebenarnya beberapa hari lalu dapat kad raya dari teman bloggers Cheq Sue. Terkejut den, dah lama tak dapat kad real ni. Hehe.. Al-maklumlah, zaman sekarang zaman cyber, kad pun leh jadi digital. Terharu lak bila tengok ada dapat kad raya ni, nostalgia betul... Teringat zaman bujang-bujang dulu bila En. Hubby bagi kad birthday, kad raya ke rumah... Ececece.. Terjiwang lak :P

Terima kasih Cheq Sue untuk kad raya tersebut dan selamat hari raya juga ^_^ Hehe, ku uploadkan gambar untuk tatapan dan kejelesan semua teman-teman yang lain :p hahaha.. Jangan mareee~

Hadapannya (dah kena tampal kat dinding awal-awal :P) hehe..

Di dalamnya

SELAMAT HARI RAYA
&
MAAF ZAHIR BATIN

by: aku.zack @zachoes.blogspot.com
- 11/08/2012-

5 comments:

Cheq Sue said...

uitt...hudusnya tulisan ai... ^^

AZLITA AZIZ said...

Assalamualaikum Zack

Selamat hari raya juga dari akak buat zack dan keluarga..
Maaf zahir dan batin

micasamawar said...

salam lebaran zack...
moga gembira di aidilfitri
MAAF ZAHIR BATIN
p/s-ucapan raya tanpa kad jer...bolehh tak...hehe

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin Zack. Hey thanks for the ganache tips...alahamdulillah it turned out superb

Zack Zachoes said...

@cheq sue: it's the thought that counts ;) lama tak terima surat2 chenta ni cheq sue, hehe..

@kak azlita:
waalaikumussalam kak, selamat hari rayai & maaf zahir batin ^_^ lewat sy wish, dh separuh bulan syawal dh pn. huhuhu..

@micasamawar:
salam lebaran ^_^
gembira beraya smpai dh lama tak update blog. hehe.. boleh je, ucapan dlm alam siber pn diambil kira jg ;)

@paty's kitchen:
selamat hari raya & maaf zahir batin ^_^
glad your ganache turned out well. hehe..