Tuesday, December 25, 2012

Kelas Dekorasi Kek 1 'Piping Tips and Techniques'

6

Assalamualaikum,

Tak sempat nak update blog bulan ni, nak duduk depan PC lama-lama pun tak dapat. Paling-paling pun update status, jawab komen dengan edit nota kelas. Huhuhu..

Beberapa hari lepas ada buat Kelas Dekorasi Kek 1 (Piping Tips and Techniques). Alhamdulillah, dapat juga buat kelas sebelum tahun 2012 berakhir. Walaupun banyak rintangan dan halangan dilalui, saya telah cuba sedaya upaya mengajar apa yang saya tahu. Diharapkan lepas ni semua yang belajar dengan saya dapat sedikit sebanyak ilmu untuk digunakan untuk tempahan masing-masing. Hehe.. Salah silap harap dimaafkan, saya cuma insan biasa..

Apapun jom layan gambar di bawah (mana yang sempat ditangkap, sebab saya pengajar merangkap kameraman sendiri :P)~





Kelas 16 December 2012










Kelas 23 December 2012

6 comments:

OneDropPerfumez said...

waaaaa bestnyerr ada klass pastry~ teringin nak join bagi mengisi masa kosong sepanjang cuti sem~ ^_^ katner ni ek?~

rahel said...

terbaeklah sis...teruskan...

azira aziz said...

salam zakiah... wahhh bile la nak pandai wat semua ni huhu...tunggu ade oven la baru blaja wat kek pastu baru leh blaja hias2 ni huhuhu..

anyway tgk2la blog aku yer hehehhe

Zack Zachoes said...

@onedrop: sy kat tawau, hehe.. kelasnya kat area Taman Megah dengan Taman Cynthia, Tawau ^_^

@sis Rahel: tq sis, pengsan jg nk uruskn kelas >.<

@azira: w'salam, belilah oven leh belajar buat kek. hehe, ada blog dh ek? baru ku tahu ko pindah ke nagoya >.< ketinggalan ketapi betul aku. huhuhu..

al-fakir said...

Bila lg buka kelasnya ni?berminat mau join..


al-fakir said...

Bila lg buka kelasnya ni?berminat mau join..