Saturday, April 2, 2016

Beralih Ke Page

Assalammualaikum wbt,

Makcik sekarang tak sempat nak berblogging dan update post memandangkan bz menjaga baby yang kecil. Apa-apa resepi atau gambar makcik cuma sempat update di page Facebook pada link ini: https://www.facebook.com/AkuZack-Cakery-1509308679309744/

Terima kasih sebab sudi follow makcik Zack sejak 2007 lagi. Nampaknya mungkin jodoh kita tak lama, kawan-kawan bloggers pun dah tak semua berblogging sangat. Mana tahu, suatu hari nanti ada rezeki makcik ada masa yang panjang nak uruskan dua-dua page dan blog, aamiin.

Until next time,

Salam kesayuan dari Aku.Zack@zachoes.blogspot.com~

3 comments:

sudipVSsenduk said...

Alaaaa... baru nak berkenalan

Kayu Manis said...

Assalamualaikum wah dah ada baby ye..lama sgguh tak mejak sini tau..knor dh msukkn blik dlm blog list tau..jgn stop plk tau..dhlah kek semua mngancam2..rugi ilmu byk terdptttt..di blogmu

Aku. Zack Zachoes said...

sudipVssenduk: banyak sgt perkara nk kena handle sampai tak cukup tangan nk berblogging :D hahaha.. adei..

kak Nor: jenguk2 la ke page. takpn add sy, hehehe.. takleh nk update sgt kt blog, rasa mcm kekurangan masa je sekarang.. huhuhu..