Saturday, June 23, 2012

Aneka Kuih Frozen dan Kuih Talam di Tawau

Salam dan selamat petang,

Takde resepi hari ni, tengah ambil MC dari membaking minggu ni. Hehe.. Sempena nak menyambut bulan Ramadhan yang akan datang, apa kata kita buat stok kuih frozen di rumah? Senang pun senang, jimat pun jimat. Hehe.. Saje iklankan kuih kawan, kak Rosnita. Sape2 berminat boleh jumpa saya di facebook Zack Nurzakiah, cari je sampai jumpa info pasal Nurfatihah Humairah, itulah saya :P Pastu tunggu saya approve (malas sebenarnya nak open sangat, sebab taknak dikenali oranglah kunun :P) Nanti saya beritahu alamat nak beli kuih frozen kat kak Ita.

Cheers~

Aneka kuih frozen di Taman Cynthia, Tawau Sabah. Ada juga jual kuih talam kalau berminat

4 comments:

cinnamon.com said...

bagus juga idea zack ni...

lama tak datang sini..zack sehat ke?

Cheq Sue said...

kita nak add pun dah xde fesbuk ^_^

zack... nanti ada masa check email eh..

Naz / Nadz COSK said...

Assallamualaikum Zack..

Zack, sis nak order pun jauh sangat ni..hehehe..

Baru2 ni kak Naz buat kek black forest. Kebetulan sama lak resepi kek span coklat kita tu, dari aunty yochana. Kak naz rujuk blog zack cara hias dan juga resepi dlm BM kek span coklat tu. Tq yer..

Zack Zachoes said...

@cinnamon: alhamdulillah, sihat. cinnamon sihat gak ke? hehe..

@chew sue: cheq sue, email full dgn notis fb @_@ tak dpt nk dijejaki mana email cheq sue. huhuhu.. beribu2 lemon notis fb dr org komen smpai ke private mesej >.<

@kak Naz: waalaikumussalam, sedap kek coklat aunty yochanna tu, cuma dia tricky sikit ek sbb senang mendap. hehe.. tq sbb sudi jenguk blog sy yg hina dina ni, hehe..