Monday, October 15, 2012

Nozel Cap Ayam Ku Ala-Ala Wilton

6

Assalamualaikum,

Takde kerja, post gambar nozel lak :P Resepi ulang tayang, chocolate moist dan Belgium chocolate cheesecake. Kalau nak resepi ada dalam link KEK kat atas tu. Mak Taufiq takde idea, jadi guna kesempatan nak belejar nozel baru. Murah je dalam rm4-5 sebiji, tapi kat Tawau ni kalau jual mau RM7-8. Hehe.. Takde step-by-step, sebab ni kek orang. Apapun layan~

Special piping tips, no. 64 dan 87
Nozel 87
Nozel 64
Takde nombor, guna nozel closed star tip je :P
p/s: Maaf banyak2 lom jawab komen, mak Taufiq tengah kumpul balik semangat nak update blog >.< Lama sangat tersadai sampai hampir kering. Huhuhu..

6 comments:

Liza said...

salam zack, kalau org kreatif ni, guna apa pun cantik...cuba kalau akk yg buat, kompem nangiss....hihihii

rahel said...

Terbaik dari ladang....

Zack Zachoes said...

@kak liza: w'salam, kak liza pn leh buat gak sebenarnya ni..cuma kena tahu teknik nk picit je. hehe..

@sis rahel: tq sis, masih tgh unscrabble the mystery behind pelbagai jenis nozel >.< hehehe..

Ayu said...

cantik2 jer kek akak.. ni lah blog pertama yg ayu kenal masa mula2 ber alam maya nih.. salam kenal yer akak..

kamrul hasan said...

i was the looking for the same and related info, what you describe on your article. I found your site through google search. Its helps me a lots and i understood that you are one of skill article writer/ blogger. I wish to follow your way for my own blog http://shironam24.com/ , So I have book marked your blog and hope to visit again to learn more. Thanks for your valuable efforts and time.

Zack Zachoes said...

@ayu: tq ayu sebab sudi singgah ^_^ salam perkenalan dr akak..

@kamrul: tq for visiting, glad that my blog is of some help to you and others ^_^