Monday, May 28, 2012

Kelas Aneka Kuih Talam di Tawau

4

Kelmarin tolong kak Rosnita buat kelas Aneka Kuih Talam Komersial di rumahnya di Tawau. Boleh tahan juga...penatnya buat kuih talam o.0

Peserta belajar 10 jenis kuih talam dan dapat 2 resepi percuma. I have to tell you, bukan senang rupanya nak handle class. Banyak unforeseen events boleh berlaku, contohnya last minute cancellation. Which is why deposit memang sangat penting, jadi sesiapa yang tarik diri last minit deposit tu dikira sebagai insuran untuk bahan-bahan yang telah dibeli. Yela, sape je nak sediakan barang banyak-banyak tapi tengok modal tak boleh pusing balik kan? Kesian la macam tu..

Nak tulis panjang-panjang sudah tak larat, jadi ku uploadkan sekeping dua gambar kelas kuih talam (pertama rasanya kot? hehe..) di Tawau, Sabah ni. Bye2 dan selamat malam :P




4 comments:

rahel said...

Waw...semangatnya buat kuih talam..mantap pren..

Zack Zachoes said...

kawan punya ni pren, sy tolong jak ;) hehehe..

Ibu Ayin said...

tumpang tanya.....Pn. Rosnita tu orang slim river Perak ke?

Zack Zachoes said...

ndak pasti pula..sy kenal dia di tawau ni. yg pasti dia mmg org smnnjg, hehe..