Wednesday, July 6, 2011

Kena Tahan Di Wad

12

Assalammualaikum..

Huhu.. Tak tahu nak cakap macam mana. Pagi tadi pergi hospital jumpa doktor pakar. Kepala baby masih tak engage padahal dah masuk minggu ke-39. Kalau dalam masa hari ke-3 masih sama, Sabtu kena caesar. Anak pertama terpaksa caesar sebab poor progress, tu doktor tak bagi tunggu lama-lama, takut jadi apa-apa nanti kat ibu dan anak.

Apapun saya harap masih ada lagi yang sudi nak melawat blog ini walaupun tuan blognya susah nak update resepi-resepi lagi. Hehe.. Mudah-mudahan takde apa-apa, doakan la ek.. Saya minta maaf kot-kot ada yang terasa hati dengan blog tak seberapa ni. Semoga segala info atau maklumat yang saya share (walaupun tak seberapa ni) memberi manfaat pada semua.

Yang bagi datang dari Allah, yang buruk datang dari kita sendiri.

Salam sejahtera, semoga dapat kita bertemu lagi di kemudian hari. InsyaAllah..

12 comments:

Cendana Kasih said...

semoga semuanya selamat !!

izahdaut said...

saya doakan semuanya selamat. mcm pernah terjadi pada saya. baby pertama ceaser, kedua overdue tak engage.. rupanya tali pusat terbelit keliling leher baby. terpaksa jugak ceaser untuk baby ke2..

Cheq Sue said...

Zack...cheq sue doakan semuanya akan selamat... insyaAllah xde apa-apa...

MAT SOM said...

Zachoes, saya doakan kesejahteraan Z dan anak/suami Z.

Diana @ Melley Mey said...

Diana doakan semoga semuanya selamat..

Zack Zachoes said...

terima kasih semua, baru keluar wad semalam..masa doktor pakar cek kedudukan baby dah kt bawah, terlepas dari dicaesar. tp hari ni senget ke kiri balik, mgkn baby masih mencari jln lg. pula tu anak sulung tiba2 demam :'( huhuhu.. jumaat klau masih tak bersalin kena tahan lagi di wad. minta2 kedudukan baby ok la blk sebelum tu..

norihan bakery said...

semoga semuanya selamat...anak saya yg ke4 pun terlebih,4 hari..tak nak keluar..alih2 kena paksa...dah 4thn skrg ni..

Zack Zachoes said...

tima kasih..mudah2an semua ok.. induce ke? huhu.. kna kuatkn semangat ni. esok dh hr rabu..caiyok2~

norihan bakery said...

ha ah..sakit mengejut2 je..pastu tak sabar2 dia nak keluar..tak pe sakit bersalin ni sama je,org perempuan je tau..kan..

Zack Zachoes said...

ooooo.. cmtu ek.. dulu hampir2 nk kena induce tp tak jadi last minit. caiyok2, tak sabar lak nk dukung baby baru ni. hehe..

norihan bakery said...

tak sabar gak nak tgok gambar baby...

Zack Zachoes said...

hehe, sy pn.. adei, masih takde apa2 tanda lg ni..