Saturday, August 27, 2011

Jom [Berangan] Buat Biskut Raya~

2

Esok berangan nak buat biskut:

  • Semperit susu (sebab resepinya simple sangat)
  • Mama carries (tak minat nak makan tapi lebih untuk memantapkan skill membuat icingnya, haha)
  • selendang rindu (sebab ada nestum, tak guna telur dan guna 3 macam jenis tepung)
  • snow ice cookies (geram tengok biskutnya cantik tapi takleh makan sebab ada telur, huhu)
  • marble shortbread (takde loyang cutter tapi tetap berangan nak buat :P)
  • the best choc chip cookies (menambahkan variasi biskut tanpa telur, hehe)


*Dalam banyak-banyak biskut di atas, 2 je tak dapat ku telan.
*Mari kita kuatkan semangat menyambut kedatangan bulan Syawal tahun ini (caiyok caiyok~)


SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA
&
MAAF ZAHIR DAN BATIN

dari Zack sekeluarga
(kalau ada salah tutur kata, terkasar bahasa, terambil resepi tanpa acknowledgement atau link pada tuan punya resepi, haraf diampunkan...)

P/S: Kitorang tak balik kampung, jadi sape-sape dekat Tawau leh la datang beraya rumah kitorang ;p

2 comments:

MAT SOM said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Batin

Drp
Mat Som Sadono
Hamidah Ali
Ili Nabilah
Irfan Iman
Ikhwan Rabbani
Arina Zawani
Alif Iskandar

Mamasya said...

Slmt Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat Zack sekluarga.