Tuesday, August 23, 2011

Nak Tukar Layout Blog

4

A'kum..

Adei, lari pula layout blogku ini. Takde masa nak edit sangat (Pembetulan: saya ada masa, En. Hubby yang takde masa sebab dia yang reti nak alter-alter ni. Hehehe..)

Nanti nak skodeng layout lainlah, macam terlampau 'cool' pula layout lama ni. Tak kena mengena langsung dengan masak-memasak. Huhuhu.. :p

4 comments:

Cheq Sue said...

hai zack... mmmmmmmmm kat sekulah je dapat terjah blog ni... pekabow sekarang?
** baguih jugak mekap blog ni sket...wajah baru sempena raya

Zack Zachoes said...

hai.. khabar baik..alhamdulillah, mcm makin kuat skrg. tp masih takleh nk lasak sgt la, huhu..

tula, layout ni lama sgt dh. umpama langsir yg tak ditukar2 sampai dh jd lusuh. hehe.. tak brp reti sgt nk tukar2 ni, tkt nnt post2 lama terdelete :P (terpaksa la tunggu En. Hubby yg buatkan..tp..ntah bila la tu :P)

Mamasya said...

Aslmkum Zack

Elok juga idea tukar layout... tukar langsir raya...dpt mood baru utk berblog.
sedap lauk pantang kat bawah tu..moga Zack cepat semboh dan bahagia selalu.

Zack Zachoes said...

w'salam mamasya..

iya kn kak, umpama tukar langsir utk raya ni. hehe.. lauk2 tu En. Hubby masakkn, sebelum pergi kerja dh siapkn awal2..tkt tghr tak dpt blk. insyaAllah, sy akan cuba jg diri biar sembuh sepenuhnya..dlm dan luar :) mudah2an kekal bahagia rumahtangga kami hingga ke akhir hayat..walau bnyk dugaan yg telah dan akan kami lalui..