Wednesday, December 21, 2011

Back To Baking Orders

Setelah bercuti 5 bulan, sekarang mula buka kembali tempahan. Takdela giat mana, sikit-sikit je. Rasanya macam nak belajar buat resepi lain tapi belum tiba masa lagi. Nak buat kek yang leceh dan susah, yang jarang orang buat tapi rasanya biar unik. Hehe, berangan-berangan jela dulu. Kek apa nak buat pun resepinya belum difikir lagi :P

Tempahan kek pertama setelah berehat 5 bulan, baked blueberry cheesecake
Kek coklat moist, deco-deco sikit sebab untuk birthday
Kek coklat moist, deco simple-simple. Hantar tengahari, rasanya nak bawa balik makan kat rumah lepas kerja 

7 comments:

Cheq Sue said...

deco simple pun cantik, kalau dah namanya tangan penuh seni... bila tgk kek cekelat tu cam nak makan jugak je rasa

Zack Zachoes said...

hehe, ada seni ke tangan ni? ;p sy yg tukang buat ni pn rasa..nk makaaaan >.<

Ummi said...

Assalam Zack, thanks ya sudi masuk ke dapur akak... Owh dlm pantang sekarang yea...bersabar lah dgn dugaanNya...mst diberikan rezeki yang lebih baik selepas ini..insyaAllah... Jaga kesihatan ya dik ^___^

Ida,Japan said...

nmpk kemas sgt dan cantikk

Zack Zachoes said...

@ummi: w'salam kak, sy mmg biasa jenguk2 blog akak dr jauh ^_^ hehehe.. terima kasih kak, mudah2an begitulah hendaknya..apa yg ada ni pn syukur alhamdulillah :)

@kak Ida: hehe, terima kasih kak ^_^ just doing my best ;)

ZalinZalina said...

salam kenal...teringinnya nak pandai deco kek macam awak ni... haritu dah attend kelas Wilton tapi tangan ni masih kejang lagi..he he..

Zack Zachoes said...

@ZalinZalina: salam kenal ^_^ terima kasih, sy deco simple2 je. hehe.. tangan kejang leh lembutkan, practice makes perfect insyaAllah ;D