Monday, June 27, 2011

TQ Follower ke-200~

Assalammualaikum dan selamat sejahtera..


Wah~ Pejam celik pejam celik dah sampai 200 followers rupanya. Huhuhu.. Tapi makan masa la juga kan, dah berblog sejak 2008 baru nak mencecah 200 (tula, sape suruh abaikan blog tahun-tahun lepas? Haha.....)

Takpe, tak kisahlah berapa ramai orang follow asalkan bermanfaat untuk orang lain (lebih-lebih lagi untuk yang baru nak kenal dunia baking). Saya tak terer pun tapi faham jugalah perasaan masa baru nak berjinak-jinak buat kek/biskut, mana tahu pun terminologi-terminologi dunia masakan ni. Takyah cakap bain-marie@steam bath@water bath, beza antara cream cheese untuk cheesecake dengan cream cheese spread pun I tak tahu you know :P Wahaha..

Apapun, layan jela bebelan mak buyung ni buat sementara waktu ye? Bukan selalu pun membebel ni (dunia luar pun sama gak, malas nak buka mulut tapi ada masa membebel gak) :P Buat sementara ni eksperimen kat dapur terbantut jap sebab tunggu lepas bersalin dan pantang. Tapi kalau ada rezeki dan tenaga kudrat masih kuat, insyaAllah akan dipostkan beberapa resepi kat sini.

BTW, tahniah akak ucapkan kepada adilah_oi sebab menjadi follower ke-200. Tapi hadiah beli sendiri ek dek, akak tak larat la nak buatkan kek :P Hehe..


Assalammualaikum & Ciao~

6 comments:

Cheq Sue said...

oooohhhhh zack. congrates.. sesungguhnya i mengerti perasaanmu... :)

Zack Zachoes said...

hehe, tq~ tula, terharu mak buyung ni (sambil meleleh air mata ni) T_T hehehe..

CikHaniBhulat said...

congrate..rajin2 la belogwalking and tegur2 blogger lain..pasni boley meningkat 2000 pulak follower tu =D

Zack Zachoes said...

cik hani: hehe, insyaAllah.. kena gagahkan dri ber'jalan', mmg itu yg disyorkan oleh doktor ;p wahahaha.. waah..kalau sampai 2000 mcm dlm mimpi lak rasa..sape la kita, belog kecil2an je. hehe..

MAT SOM said...

Tahniah Zack Zachoes.

Zack Zachoes said...

makaseh cikgu~ :D hehe..