Monday, September 26, 2011

Maaf, Tuan Blog Rehat Sebentar

Assalammualaikum..

Maaf, sejak beberapa hari ni takde mood nak try resepi baru atau mendeco-deco. Seolah-olah separuh dari semangatku telah hilang ikut arwah anakku sejak hari tu.. Nanti akan diusahakan untuk pulihkan semangat membaking, sebagai salah satu cara ku mengingati betapa bahagianya waktu si dia menemaniku masa mengandung dulu.. Oh semangat..where have you gone? Idea pun macam dah kering, umpama ditimbus dengan tanah-tanah kerinng kontang dan berdebu.........

6 comments:

Cheq Sue said...

hai zack... bagus jugak merehatkan diri ni, beri ruang pada diri untuk membalut luka. Tapi kalau ada masa tgk n3 ni ya... zack dah terpilih...

http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/09/yang-bertuahpemenang-stress-lucky.html

Zack Zachoes said...

hehe, dh tinggalkan alamat, nama dgn no tepon dh ;) tak sangka lak leh menang :P hilang terus stress, hehehe..

Yati Hassan said...

salam...zack...allah lebih sayang anak itu..rezeki lebih hebat utk u akan datang...keep up updating blog...we are happy to see urs...

mrs xool said...

smelah mcm sy...mse mngandungkn bby angle zaraa, tp hari walau penat cmna pn blk kerja sy mesti nk msk & nk cuba resipi bru. pdhal smblm pregn sy mmg jenis krg nk masak & gemar ajak suami mkn kt luar..;). btw zack, bby saya 'pergi' pada 28.07.2011.. MMg ssh kan nk terima hakikat, tp kita bsyukur sbb ada suami & family yg bg full support utk kita teruskn kehidupan.

Zack Zachoes said...

@yati hassan: insyaAllah, mudah2an begitulah rezekinya.. :) sy akan terus2an buat post pasal kek :)

Zack Zachoes said...

@Mrs. Xool: beza bbrp hari je kita ye.. alhamdulillah, dlm kekalutan masa kejadian berlaku suami sy pn berada disisi sepanjang masa. keluar sy semua kt smnanjung, mertua tak dpt dtg sbb adik ipar sakit. mak aritu temankn sy pantang kt sini, jg ank sulung. mudah2an kita menjadi lbh tabah dan redha..semua ini berlaku atas kehendakNya.. rezeki kita jg kn, dpt luangkn masa bersama2 baby sblm dia pergi :) alhamdulillah..